Helt enkelt gott: Med Cailler Crémant - Hela hasselnötter, erbjuder Cailler, Schweiz äldsta chokladfabrik, chokladälskare en särskilt utsökt kaka. Hela rostade hasselnötter omslutna av krispig, mörk choklad (kakaohalt minst 46 %): en komposition med bett och aromatiskt djup. Denna mörka choklad är inte för söt – och harmoniserar perfekt med nötterna. Du kan smaka kombinationen av de finaste ingredienserna, traditionellt hantverk och noggrann uppmärksamhet på detaljer i varje bit.
Kakaon som används till chokladen är 100 % UTZ-certifierad. Dess ursprung kan spåras från fabriken till fälten. UTZ, en gammal mayaterm, betyder "god". Den holländska organisationen UTZ Certified är ett program och en kvalitetsstämpel för hållbar odling. Denna stämpel garanterar att den använda kakaon har odlats på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt sunt sätt.
* VEGANSK
Kakaon som används till chokladen är 100 % UTZ-certifierad. Dess ursprung kan spåras från fabriken till fälten. UTZ, en gammal mayaterm, betyder "god". Den holländska organisationen UTZ Certified är ett program och en kvalitetsstämpel för hållbar odling. Denna stämpel garanterar att den använda kakaon har odlats på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt sunt sätt.
* VEGANSK
* LAKTOSFRI
* GLUTENFRI
INGREDIENSER
Socker, kakaomassa, hasselnötter (22 %), kakaosmör, emulgeringsmedel (lecitin), vaniljextrakt.
Kan innehålla gluten, ägg, mjölk, mandel och andra nötter.och nötter.
NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM
Energi 2398 kJ/576 kcal
Fett 39,3 g
- varav mättat fett 14,3 g
Kolhydrater 45,6 g
- varav sockerarter 42,5 g
Fiber 5,7 g
Protein 7,1 g
Salt 0,01 g
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen då det alltid är ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.