Wally and Whiz - Vingummi - Persika & Bergamott, 140 g .

  • 69 SEK
I lager.
Dela

Gourmetvingummi för alla, från Danmark! 
Wally och Whiz ger dig ett stort urval av läckra smakvarianter, som är sammansatta av komplementsmaker som förstärker varandra. Du garanteras att dina smaklökar får en spännande resa. Det är endast de bästa råvarorna som används och de tar avstånd till alla former av tillsatser. Dessutom är alla vingummin helt fria från gluten, alkohol, laktos och animaliska tillsatser. Det gör den 100% vegetariska.

Bergamotte är förmodligen mest känd från smaken av det lugna Earl Grey teet. Den sura och söta persikan i kombination med Bergamotten är en utsökt och nyanserad smakupplevelse.

* GLUTENFRI
* LAKTOSFRI

* VEGANSK

INGREDIENSER
Glukos-fruktossirap (majs), socker, vatten, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumcitrat), naturliga aromer, florsocker, kokosolja, bergamottespulver, syra (citronsyra), ytbehandlingsmedel (karnubavax).

NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM
Energi 1418 kJ/334 kcal
Fett 0,2 g
- varav mättat fett 0,2g
Kolhydrater 83 g
- varav sockerarter 43 g
Protein 0 g
Salt 0,08 g

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen då det alltid är ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.