Artisans du Monde - Noir Amandes /Mörk Choklad Mandel, 100 g

  • 45 SEK
I lager.
Dela

Mörk choklad med mandlar är en utsökt blandning av den finaste kakaon från Sydamerika. Mascobadosocker sublimerar chokladens finess genom sina toner av karamell och vanilj. Kakaohalt 58%.

1974 öppnade chokladtillverkarna på Artisans du Monde upp sina dörrar i Frankrike på initiativ av engagerade medborgare som ville stötta stödja folket i Bangladesh, vars skördar hade ödelagts av de senaste översvämningarna. Under1970- och 1980-talen tog rättvis handel, idag känd som Fair Trade, form snabbt och efter att Artisans du Monde på 1980-talet hade tredubblats på bara några år bestämde de sig 1984 för att starta ett riktigt centralt inköpskontor: Solidar'Monde. Artisans du Monde är idag Frankrikes största aktör inom rättvis handel och med sina härliga ekologiska och prisbelönta choklad smälter vi dem inte bara i munnen utan även i våra hjärtan.

* GLUTENFRI
* LAKTOSFRI
* VEGANSK
* SOJALECITINFRI


* FAIR TRADE

* EKOLOGISK

INGREDIENSER
Kakaomassa°, rörsocker° (Mascobado), MANDEL (12%), rörsocker°, kakaosmör°.

Kan innehålla spår av mjölk och hasselnöt.
° Fair Trade-certifierade ingredienser.

NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM
Energi 2280 kJ/549 kcal
Fett 37 g
- varav mättat fett 19 g
Kolhydrater 39 g
- varav sockerarter 35 g
Protein 10 g
Salt 0 g

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen då det alltid är ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.