Artisans du Monde - Croquant Amandes/Hela Mandlar, 100 g

  • 45 SEK
I lager.
Dela

Vegansk gourmet! Smältande njutning i denna krämiga choklad med krispiga hela mandlar. Mjölk har ersatts med en beredning baserad på rissirap och malda hasselnötter. Denna choklad är 100% vegetabilisk!

1974 öppnade chokladtillverkarna på Artisans du Monde upp sina dörrar i Frankrike på initiativ av engagerade medborgare som ville stötta stödja folket i Bangladesh, vars skördar hade ödelagts av de senaste översvämningarna. Under1970- och 1980-talen tog rättvis handel, idag känd som Fair Trade, form snabbt och efter att Artisans du Monde på 1980-talet hade tredubblats på bara några år bestämde de sig 1984 för att starta ett riktigt centralt inköpskontor: Solidar'Monde. Artisans du Monde är idag Frankrikes största aktör inom rättvis handel och med sina härliga ekologiska och prisbelönta choklad smälter vi dem inte bara i munnen utan även i våra hjärtan.

* GLUTENFRI
* LAKTOSFRI
* VEGANSK


* FAIR TRADE
* EKOLOGISK
* PRISBELÖNT - BIO AWARD 2018

INGREDIENSER
Socker°*, kakaosmör°*, MANDEL* (20%), risglukossirap*, kakaomassa°*, HASSELNÖTTER* (3,5%), havssalt, vanilj°*.

Kan innehålla spår av mjölk.

* Ingredienser från ekologisk odling.
° Fair Trade-certifierade ingredienser.

NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM
Energi 2460 kJ/591 kcal
Fett 42 g
- varav mättat fett 18 g
Kolhydrater 45 g
- varav sockerarter 34 g
Protein 6 g
Salt 0,2 g

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen då det alltid är ingrediensförteckningen på förpackningen som gäller. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.

Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.